БАНЕРНА РЕКЛАМА 

Банерът е една от множеството форми за атрактивна реклама в Интернет и може би най-известната от всички. В повечето случаи банерът представлява рекламно каре в интернет сайт,  който може да се реализира в най-различни варианти като цвят, форма, лого, текст и картини и предлага директна препратка (hyperlink -  динамична връзка) към Интернет адреса на Вашата страница. Банерите обикновенно биват статични или динамични (интерактивно анимирани).

Банерната реклама в  http://businessinfo.bg  Ви позволява : 

Банерът Ви да се показва на ротационен принцип за определен времеви  период, а не на база кликове  или  импресии.  По  този начин се дава  възможност  да  се направят  неограничен на  брой импресии и кликове, реализирани за времевия период, за който имате реклама в сайта.

Като допълнение Вашия банер може да бъде показван изрично само в определена категория, важна за Вас.

При желание от Ваша страна банерът може да бъде изработен  с няколко различни дизайна за заплатения от Вас времеви период, като не е необходимо да се заплаща за направата на втори вариант.

Предлагани банери в Бизнес Инфо портал: 

Банер на главна страницаБива разположен  най-отгоре на началната страница на  Българския бизнес портал - www.businessinfo.bg, видим е от абсолютно всички посетители  на сайта още при първоналачното им влизане в портала. Отличава се с увеличени размери спрямо другите банери. Използва се и за  директна препратка (връзка) към интернет адреса на Вашата страница.

Банер на категорийна страницакакто подсказва самото име, банерът ще бъде разположен на вътрешна страница, но директно маркетингово насочен към определена целева група – тази на категорията в която рекламирате и в която е позициониран Вашият бизнес. Изключително подходящ за Вас ако желаете да фокусирате Вашата реклама върху конкретни клиенти и не желавете да се разпилявате или да плащате допълнително.

  Изработка на слайдер-Банер- 2 работни дни;*