Срокове за изработка:

"Старт" профил

Българския бизнес информационен портал www.businessinfo.bg. Бизнес Инфо предоставяме абсолютно безплатно възможността на малки фирми или организации да направят един успешен старт чрез кратко интернет представяне на  вашата дейност.

Пакет "Бизнес"

Пакет „Бизнес“ Ви позволява да добавите много подробна информация за Вашата фирма и дейност, включително снимки, линк към Вашия сайт, бутони към социалните мрежи и ключови думи по които да Ви намират потенциални клиенти при търсене Интернет търсачки. Получавате като подарък безплатен банер за един месец, регистрация в няколко категории и клиентска администрация.

Пакет "Премиум"

„Премиум“ пакета дава възможност да използвате пълните функионалности на на нашия портал. Чрез този пакет винаги ще излизате на първа страница и в челните резултати при търсене  по ключови думи. Можете да се възползвате от неограничен на брой ключови думи и регистрация в различни отрасли. Предоставяме Ви право за нанасяне на безплатни корекции във вашия профил, възможност за директни промоции и реклама към Вашите клиенти през целият период на активно участие,  безплатен банер за три месеца. Това са само част от премиум услугите, които ще получите възползвайки се от най-високия пакет.