Телефон: 0700 444 99

Добре дошли в Българският информационен портал БИЗНЕС ИНФО. Тук ще откриете актуална информация за широк кръг от български фирми, организации и предлаганите от тях стоки, продукти и услуги. Регистрирайте своя бизнес безплатно! >>>>>>>>>>>

Добави фирма

ЛУКЕРИЯ ООД - Производство на висококачествен локум, пишмание, халва и джизере, гр. Търговище

ЛУКЕРИЯ ООД - Най-добрият локум на Балканите!

1
2


Тази страница е била посетена 2964 пъти
 

Сфери на работа: Захарни и сладкарски изделия, Сладкарски изделия и продукти, Регистър на хлебопроизводителите и сладкарите

Фирма ЛУКЕРИЯ ООД е със седалище в гр. Търговище. Тя е една от малкото компании в България, която произвежда традиционни ориенталски сладкарски изделия (турски локум, памук-халва “Пишмание”, джезерие). Взаимодействието между оригиналните рецепти и дългогодишния опит на майсторите-сладкари са основната причина за невероятния вкус на продуктите ни.

След двадесет години търговски и производствен опит в тази индустрия ние го пренесохме в новата ни база – специализиран цех за производство на захарни и шоколадови изделия през 2011 г., намираща се в Промишлената зона на град Търговище. Благодарение на успешните дългогодишни партньорства ние изградихме увереност и положохме началото на изграждането на нашата мечта.

Продуктите ни се произвеждат от турски майстори с нови модерни тeхнологични машини, като същевременно защитават традиционните рецепти. Известни са редица разлики в производството традиционна рецепта и на всички останали локумени изделия. Локумът на „Лукерия” се отличава от останалите в необходимото технологично време за подготовка. Продуктът се вари по-дълго и на много по-висока температура, което определя хомогенната консистенция.

Нашата компания си поставя високи цели, свързани с качеството и икономическата ефективност при производство на широка гама от асортименти, отговарящи на нормативните и високите изисквания на потребителите. Основно задължение на технолозите е на следят производствения процес и да не позволяват и минимални компромиси с качеството на продукцията. Бизнес взаимоотношенията с нашите партньори са изградени на базата на доверие и толерантност. Предлагаме гъвкави ценови листи и толерираме непрестанен диалог, за да предоставим висококачесвени услуги и предпоставки за трайни партньорства.

Продуктите на ЛУКЕРИЯ може да бъдат открити по черноморките курорти, както и по летищата София, Варна, Бургас и Пловдив. Непрекъснато разширяваме обхвата си и във външния пазар, експортираме за Руската Федерация, където компанията има представителство, за Германия и други Европейски страни. 

Адрес: гр. Търговище, Индустриална зона

Телефон: 060164664

Имейл: lukeria@mail.bg

Сайт: http://www.lukeria.eu/


Сладкарските изделия, които произвеждаме са: Оригинален турски локум – с ядки и плодове и без ядки, регистрирани под търговските марки “Lukeria”, “Rumeli”, "Обзор" и "Ястреб". Притежаваме сертификати, доказващи отсъствието на ГМО и за съответствие на българските и европейските стандарти за оцветители, подходящи за човешка консумация според анализи направени в независима лаборатория. Фабриката работи с най-висококачествените есенции, за да създаде приятен и запомнящ се вкус във всяко парченце. Изоилзваните оцветители са безвредни и в минимални количества. Най-характерната отличителна черта на локума, произведен във фабрика Лукерия е използването само на захар, като подслаждащо средство, вместо глюкоза.

За контакти:

Лукерия ООД - Производство на висококачествен локум, пишмание, халва и джизере

Адрес: гр. Търговище, Индустриална зона
Телефони за връзка: 060164664
E-mail:  office@lukeria.eu

ЛЮБОПИТНО

Gallery Thumb I

Галерия