Телефон: 0700 444 99

Добре дошли в Българският информационен портал БИЗНЕС ИНФО. Тук ще откриете актуална информация за широк кръг от български фирми, организации и предлаганите от тях стоки, продукти и услуги. Регистрирайте своя бизнес безплатно! >>>>>>>>>>>

Добави фирма

ФЕДОН ООД - Производство на сладкарски изделия. Сладкарски продукти, гр. Пазарджик.

ФЕДОН ООД - Производство на сладкарски изделия, гр. Пазарджик.

Първи и различни от всички останали!

1
2


Тази страница е била посетена 2906 пъти
 

Сфери на работа: Захарни и сладкарски изделия, Какао и шоколадови изделия, Регистър на хлебопроизводителите и сладкарите

Фирма "ФЕДОН" ООД е регистрирана в България през 1993 г. в град Пазарджик. Следвайки политиката на фирмата майка "ФЕДОН" АД - Гърция и с трайното си присъствие на българския пазар, "ФЕДОН" е утвърдена марка с богатия си асортимент и високо качество на най-добри цени.

Предприятието е оборудвано със съвременни съоръжения и прилага модерни технологии в производството.
Това дава възможност на фирмата да следва бързото развитие на сладкарската промишленост. На пазара се предлагат непрекъснато нови продукти, които да удовлетворяват нуждите на потребителя. Акционерно дружество "ФЕДОН" - Гърция съществува от 1971 г. и е едно от най-големите производители на висококачествени сладкарски изделия в страната.
С традиционното си производство и до днес фирмата стои начело на гръцкия и европейския пазар.
С подкрепата на Европейския съюз по програма ФАР, Федон ООД внедри успешно Система за управление на качество на произвежданите продукти,отговаряща на международните стандарти ISO 9001:2000.

Адрес: гр. Пазарджик, ул. Царица Йоанна 6

Телефон: 034402021 ; 034447040

Имейл: info@fedon.bg

Сайт: http://www.fedon.bg/index.html


ФЕДОН ООД

Адрес:
4400 Пазарджик
ул. "Царица Йоанна" 6
тел.: 034/40 20 21, факс: 034/44 70 40
e-mail: info@fedon.bg

Галерия