Телефон: 0700 444 99

Добре дошли в Българският информационен портал БИЗНЕС ИНФО. Тук ще откриете актуална информация за широк кръг от български фирми, организации и предлаганите от тях стоки, продукти и услуги. Регистрирайте своя бизнес безплатно! >>>>>>>>>>>

Добави фирма

Образователен център "Елфидия" - Езикови курсове, гр. София. Езикови курсове за деца, Езикови курсове за възрастни.

Образователен център „ ЕЛФИДИЯ” гарантира качествено обучение по английски език, индивидуално или в група от 4 до 10 курсиста. Тук ще попаднете на компетентни услуги на достъпна цена

1
2


Тази страница е била посетена 1081 пъти
 

Сфери на работа: Квалификация и преквалификация, Курсове и школи, Образование, Курсове, уроци , Центрове за професионално обучение

История

Възникването на все по-голямата необходимост от владеене на чужд език и  нарастването на интереса на обществеността към ранното чуждоезиково обучение, доведоха до идеята за провеждане на занимателен английски език за деца още от детската  градина.

През 1994 година Езикова школа "ЛТС", сформирана от няколко млади и амбициозни преподаватели, разработи програма за обучение на деца от 1 ОДЗ, 65 ЦДГ и 119 ЦДГ. Чрез героите на чудни приказки, атрактивни игри и весели песнички децата бързо и неусетно усвояваха думи и изрази на английски език. През учебната1995/96 година се сформира първата група от първокласници в ученически курс.

През лятото на 2004 година екипът на школата разработи за всяка възрастова група учебна програма за обучение по английски език по модули, съответстващи на всички нива според Общата европейска езикова рамка. Програмата е одобрена от НАППО към МС с експертен доклад на десугестопедичен център „Лозанов 4”.

През 2005 година бяха подготвени първите ученици, които успешно положиха изпит за придобиване на международно признатите и с безсрочна валидност сертификати на Кеймбридж. От тогава, всяка година, нашите курсисти се явяват на организирани от Британски съвет изпити, за да покажат своите знания и езикови умения.

През 2008 година Езикова школа "ЛТС", която се наложи с дългогодишния си опит и усърдна работа, прерасна в Образователен център "ЕЛФИДИЯ" с екип, състоящ се от високообразовани и квалифицирани учители, преминали специализирано обучение и усъвършенствали своите умения в професионални курсове и семинари.

Благодарение на показаните отлични резултати на нашите курсисти през 2010 година Образователен център„ЕЛФИДИЯ” бе официално сертифициран от Cambridge ESOL Centre, като център за подготовка на кандидати за Cambridge ESOL Examinations.

 

Адрес: гр. София 1303, ул. Българска морава 100

Телефон: 0889853079 ; 0896787583

Имейл: elfidia@abv.bg

Сайт: http://www.elfidia.bg/


Добре дошли в Образователен център „ ЕЛФИДИЯ”, който гарантира качествено обучение по английски език, индивидуално или в група от 4 до 10 курсиста. Тук ще попаднете на компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове за деца, ученици и възрастни, подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж, с които се покрива признатия международен стандарт според Общата европейска езикова рамка и ще получите:

 • преподаватели, притежаващи необходимия опит и квалификация в преподаването на деца, ученици и възрастни;

 • модерни и иновативни методи на преподаване;

 • системи за обучение, които стимулират задаването на въпроси и самостоятелното мислене;

 • класни стаи, оборудвани с необходимите пособия за интерактивен метод наобучение;

 • удобно и централно разположение;

 • висок стандарт на обслужване.

УЧЕБНИ ПРОГРАМИ

 • Предучилищна възраст - Курсовете са за деца от 3 до 6 годишна възраст в рамките на три учебни години, 2 - 3 часа седмично, като децата се разделят на нива по възрастов признак. Продължителността на учебния час е съобразена с изискванията на МОН за съответната възраст. 

 • 7-10 годишна възраст - Началното езиково обучение обхваща детските сертификатни нива: Starters, Movers, Flyers, обединени под наименованието Young Learners English (YLE). Те са предназаначени за деца от 7 до 10 годишна възраст и определят основните им умения да слушат, говорят и пишат на английски език.

 • 11-18 годишна възрастKET ниво / Key English Test /, съответстващо на ниво А2 от Европейската Езикова Рамка на Съвета на Европа, е в рамките на една учебна година, 4 учебни часа седмично по 40 минути, по система "Laser A2" на издателство Macmillan.

 • Зрелостници IELTS /International English Language Testing System/ е най-високото ниво като степен на владеене на английски език, надеждно и признато в образователните институции, държавните агенции, работодатели и професионални организации навсякъде по света.

 • Възрастни Общ английски за всички нива – от начинаещи до напреднали. Заниманията са с подбрани мултимедийни и образователни материали. Те са за курсисти над 18 години и помагат да се развият комуникативните умения, да се служи уверено с английски език в различни ситуации от ежедневието.

Образователен център Елфидия

Контакти 

София 1303, Българска морава 100

Тел.: 0889853079 ; 0896787583

e-mail: elfidia@abv.bg

Курсови проекти

halloween-1

Курсов проект на тема Хелоуин

70 s fashion

Курсов проект на тема модата през 70-те

David Beckham

Курсов проект на тема Дейвид Бекъм
 

Fashion in the 70s

Курсов проект на тема модата през 70-те

 

Fashion of the 60 s

Курсов проект на тема модата през 60-те

 

Moda prez 20 vek

Курсов проект на тема модата през 20-ти век
 

Pros

Курсов проект на тема какви са позитивите и негативите от живота сред природата и в града
 

The 50 s fashion

Курсов проект на тема модата през 50-те

Галерия