Телефон: 0700 444 99

Добре дошли в Българският информационен портал БИЗНЕС ИНФО. Тук ще откриете актуална информация за широк кръг от български фирми, организации и предлаганите от тях стоки, продукти и услуги. Регистрирайте своя бизнес безплатно! >>>>>>>>>>>

Добави фирма

ДЕВЕЛОП Ю - подбор на персонал, коучинг, трз, счетоводни услуги

Develop U бе сформирана през 2009 г., в отговор на кризата, която принуди много компании да направят организационни преструктурирания, както и да оптимизират свои отдели, чрез аутсорсване на услуги, едни от които и в сферата на човешкият капитал.

1
2


Тази страница е била посетена 1178 пъти
 

Сфери на работа: Счетоводни и данъчни услуги, Професионални училища, Квалификация и преквалификация, Образование, Курсове, уроци , Консултантски услуги, Организиране на конференции и събития , Центрове за професионално обучение

Develop U ви помага да разработите вашата компания и да развиете вашите хора. Develop U бе сформирана през 2009 г., в отговор на кризата, която принуди много компании да направят организационни преструктурирания, както и да оптимизират свои отдели, чрез аутсорсване на услуги, едни от които и в сферата на човешкият капитал. Компанията има старши експерти в наемането и задържането на работна ръка, кариерното консултиране, корпоративното обучение и Коучинга. Консултантите и треньорите ни са сертифицирани от топ организации във всяка практическа област и имат опит в Европа, САЩ и Русия в бизнеса на висши организационни нива. Develop U организира за вас в сферата на Човешките ресурси:

  • Подбор на персонал

  • Консултиране на кариерата

  • Обучения

  • Аутсорсване на човешките ресурси

  • Организационно развитие

Адрес: гр. София, ул. Света София 8, ет.4

Телефон: 0885808808

Имейл: sales@developu.bg ; info@developu.bg

Сайт: http://www.developu.me/


Develop U ви помага да разработите вашата компания и да развиете вашите хора.

Компанията има старши експерти в наемането и задържането на работна ръка, кариерното консултиране, корпоративното обучение и Коучинга. Консултантите и треньорите ни са сертифицирани от топ организации във всяка практическа област и имат опит в Европа, САЩ и Русия в бизнеса на висши организационни нива. Develop U организира за вас в сферата на Човешките ресурси:

ДЕВЕЛОП Ю ООД

Адрес: гр. София, ул. Света София 8, ет.4

Телефон: 0885 808 808 – Даниела Анева

E-mai: sales@developu.me ; info@developu.bg

http://www.developu.me/

https://mycoaching.me