Телефон: 0700 444 99

Добре дошли в Българският информационен портал БИЗНЕС ИНФО. Тук ще откриете актуална информация за широк кръг от български фирми, организации и предлаганите от тях стоки, продукти и услуги. Регистрирайте своя бизнес безплатно! >>>>>>>>>>>

Добави фирма

Булмаш - Инженеринг-Хлебозавод “Тракия"-производство и доставка на хляб, хлебни и сладкарски изделия

Основното производство на Хлебозавод ”Тракия е ориентирано към индустриалния хляб, но наред с това има  и достатъчно широка гама от специални хлябове, произведени по оригинални и автентични рецепти – „Ръжен хляб”, „Зеленчуков хляб”, „Пълнозърнест хляб”, „Тостер – черен” и „Тостер – бял”.

1
2


Тази страница е била посетена 1448 пъти
 

Сфери на работа: Регистър на хлебопроизводителите и сладкарите

Дружество Булмаш-Инженеринг” ООД е основано през 1996 г. с основен предмет на дейност - проектиране, производство и монтаж на машини за хранително-вкусовата промишленост, мелници , фуражни цехове, хлебопекарни, линии за индустриално производство на хляб.
От Януари 2004 г. Дружеството разширява дейностите си основавайки  Хлебозавод Тракия”, който е член на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България и на Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители.
Днес Хлебозавод ”Тракия” е един от водещите производители и доставчици на хляб, хлебни и сладкарски изделия за региона. Основното производство в предприятието е ориентирано към индустриалния хляб, но наред с това има  и достатъчно широка гама от специални хлябове, произведени по оригинални и автентични рецепти – „Ръжен хляб”, „Зеленчуков хляб”, „Пълнозърнест хляб”, „Тостер – черен” и „Тостер – бял”.
Неразделна част от Хлебозавод Тракия” е цех „Сладкарско производство”, където се произвеждат редица трайни сладкарски продукти.
Предлагаме и набор от изделия за професионален кетъринг.
Хлебозавод Тракия” е предпочитан партньор от редица  търговски вериги, големи супермаркети и магазини.
Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с изискванията на Министерство на Здравеопазването и се следят чрез мониторингова програма от РИОКОЗ - гр. Хасково. Имаме внедрени системи за качество - ДПХП и НАССР, Система за контрол на качеството ISO 9001-2008 и Система за управление на безопасността на храните ISO 22000-2005.

Адрес: гр.Хасково, Северна Индустриална Зона

Телефон: 038661958

Имейл: bulmash@mail.bg

Сайт: http://www.trakiabakery.com/“Булмаш Инженеринг” ООД - ХЛЕБОЗАВОД ТРАКИЯ
6300 Хасково, Северна Индустриална Зона
- Пласмент - тел.: 038 661958; 0879545614
- Факс: 038 666969
- е-mail: bulmash@mail.bg